jejak anda

Dec 31, 2010

wh0 i am

s0me0ne ask me if i missed u....i didn't answer i just
closed my eyes
walk away and
whispered "SO MUCH"

and i think

sometimes it is something we need to do smart

but!!

its hard to trust s0me0ne,
when eyer0ne u ever,
0pened up y0ur heart to
has let u down and
push u away...:(

Do not choose me if you do not faithfully
because I want to have a sincere heart to love me for what it is


f0r my certainty

i want s0me0ne who will
love me unconditionally
for all my faults &
all my qualities
s0me0ne wh0 will take me
as i am

:)


n0t fEel c0mf0rtaBle


hai selamat malam semua..

I rase mengantuk,,,mengantuk sangat2..mater nim da pedih da… but… perut I still sakit lagi..nak tdow pom tak b0leh..bila pjm mate jew..sakit mula terasa…adusss..apew nie ..myb da lame k0t perut I tak buat hal..s0 dia nak meragam la..0rg kater nak ambil perhatian ngan tuannya..huhu,..adew kew cam tu ekss??

Or myb I tersalah makan…maklum la mulut nie tak henti2 nak makan

Benda yg tak pernah mkn p0m i cuba nak mkn..huhuhu

Nak2 bila time mlm..tapi lam 2 3 ari nim bila I mkn jew mesti perut wap hal

I nak mkn p0m putus angin,,,klu mkn mesti kene tanggung kskitan 2..tapi

Kalu tak tahan lapar I mkn gak..but still in c0ntrol la…

Nak mkn ubat…oooo…s0ry 0key

Jauh sgt la 2..i akan mkn ubat bila tahap teruk giler la…

Kalau tak..d0p tahan sakit cam 2 jew loll..

Hihihi…ubat nie tak best..yang paling I tak suka

Lepas mkn ubat jew,,mula la rase mengantuk

Ish2..tak best2..baik I tak tdow

Byk benda y b0leh I buat

Lagi p0m tid0w time 2 tak best

But

Tid0w time yg terlalu letih baru ler NIKMAT kang!!

Ihihi..mase tu nak bangun p0m malas..huhu

Bet0l tak???

Dec 27, 2010

nAasiib--nasibb..

salam ceria..

ari aku mula ceria apabila
tiba-tiba f0n aku berbunyi...tut..tut..haaaa...saper tu...adew berita gmrira kew or sedih nim hah...selalunya aku dapt berita a middle gembira...haaaa..cam ner 2 erk...aku pom tak tau...hahahahh

pu3: ila jom kuar layan m00d bowlg jap..see u eks...kitaorg tuggu okey..

yaaaa....itu yg aku suka nie, dpt layan m00d bowlg samer kawan...kita orgtak kisah walaupom kita org bkn jaguh bowlg tapi bila maen 2gther rasa borng pom hlg....maner taknya asyik gelak, adew jew benda y jadi bahan ketawan longkang lah jadi sasaran kami..hihihi...kwnaku nim 0tak gilew2, bila sorg start habis merebak kat org lain lak...yg tak tahan nya diorg p sambg cita yang tak masuk dek akal...mencaruk sampai ptg la..haha..b0ngokss..huhhuhu

taaaapppiiiii.......bila sampai jew kat KBMALL tgk2 link bowl da penuh lol...adew org book utk c0mpetition ....aduss patah semangat...mood nak kuar hlg suda...masing tunjuk muka hodoh...hihih...kita org tak sah kalu kuar tak maen bowl tapi kalu tak der rezeki nk wap cam nerkan...huhhu:(

so kiterorg tkr plan p shooping la...best gak coz mall tengah rancak berSALE..hahah...pew lagi ambik la peluang maser nim menabur duip..kita yg sekepala giler shppg nim p la shoppng and 2 3 org lagi jadi tukang c0ment jew la...kalu c0ment bernas masuk dek akal tak pew ,,nim...entah dari maner dtg idea coment yg bukan2...huhuhu...2yg buat sakit perut 2..hhiih..

dengan perasaan tak puas hatinya kita org cuba nasib kat BILLION after selesai shopng...haaaa...agak nasib baik tak eks?...tiba saner..hampeh + sakit 0tak + kecwe jiwa rage = tak tau apew, hahah...tak dapat main lagi lo...semua link sudah d book...urrmmm..:(...apew punya mall la...lain kali buat banyk2 tempat main bowl okeh...senang kita org nk main...da la nk dtg situ take time + jem lak..klu jem yg sapu kat roti tak pew la..kenyg la gak.. nim jem yg kene tumpuan + kene lyn perangai pngguna yg pentg diri sendiri..adus...penat2..klu atuk aku pumya mall akan ku buat mall untuk bowl jew...hahha..b0leh kew??..huhu..berangan tolll..

so dgn perasaan hampeh gilewr kita org balik lol...p lepak kat umh lak...huhuhnext time kita org pom kene book dulu sblm p main ...bru la blh main kang...hhuuh..:)...



Dec 25, 2010

tAk ku Sangka CempeDak jadi NangKa..hihi

OMG!!!!...apew nak jadi dgn my berat bdn I nih…naik secara mendadak lol…betol kew or berat bdn org lain…hihih(sempat lagi tak mgaku y kita nim da gemuk) ..tak ku sangka cempedak jadi nangka..hahah..ingtkan cempedak akan jadi buah betik..alik2 jadi nangka..ayoyoyo…nim la akibatnya mkn ikut nafsu jew..manja sangat kat nafsu mkn tu…tak lapar pom mkn klu lapar pew tah lagi…2 pinggan nasi da adew dlm senarai…aduh2…maner tak nya my mum asyik2 masak makanan sedap2 jew n setiap kali nak msk Tanya I nak mkn lauk apew..i pew lagi bagi la respon lauk2 yang jadi kgemaran i..ayam masak merah..ikan stim..sayur campur…tomyam …fffuuuhhh…yummmmiii..rase lapar la pulak…oooppsss…dah3..tak boleh nanti tak pasal2 penimbg pom tak nak terima i…maklum la berat sangat sakit dia bila I pijak2…hahah…

Is okeh lol…I pom kat umh tak berapa lama da myb tinggal 1 minggu lagi..lepas tu mula lah jadi student balik…kat sana comfrm jadi kurus nanti…eyer la mkn kat saner tak sedap pom…hampeeehhh…nasi pom lebik semacam jew..laup lak asyik y samer jew..lagi pom tiap2 ari naik turun bukit n tangga..maklum la u I nim kat atas bukit,,hari2 mengadap pokok n m0nkey..so time tu la I boleh jadi betik..huhuh…uuurrrmmm…lame sudah tak jumpa kawan I tu..(m0nkey)..kesian kat dia tak der 0rg nak tgk..kalau tak hari2 dia jadi tatapn untuk student uitm machg,,hahha..fam0us kejap..siap wap red karpet lagi..hihi..adew kew ek???...m0nkey kat saner m0den sikit k0t…hihihh…mengalahkan artis pulak..

Anyway baik I mkn byk2 bila dop umh nim kang..yaaaaa..org kater kesempatan n rezeki jgn di tolak…mkn jew la…bila lagi nanti p u kita diet la…tp tak tau la menjadi kew tak diet I nanti..tah2 mkn lagi byk adew la…tapi I rase menjadi kot coz tak der sesiapa p0m y b0leh lawan mskan my mum..hihi..(puji sikip)..tak salah kan??...eyer y nyata…mesti u pom samer akan puji mskn mum u kang…yaaaa…tiap2 ari dia jew yg masak untuk kita…mesti dia y terbaik..huhu..

Okeh nampaknya dah tiba masanya I layan m0vie laq…see u next time..daaa…



Dec 23, 2010

mAlam y sEpi

kenapa la mata nie tak nak tidow lagi...asyik2 KAMU..kamu n kamu,,tak tahu sampai bila...perlu kew luahkan perasaan nie???...salah kew???..supaya tidur ku lena..aku coretkan sedikit kisah kita berdua di laman nie..hope anything can be okey...huhuh

*******

"memory kita tak kan pergi n hilang seperti ombak pantai yg telah menhanyutkan nama kita berdua kecuali jika ia ditakdirkan ALLAH SWT...segala perjanjian yg awk cipta bersama sya pada saat ini akan sya ingat sampai bila2..awk n sya akan kew sna jika saling merindui"

perkataan yg keluar dari hati kita masew tu kan...sya ttp ingat.:)


sya suka tgk muka awk bila awk malu...hihi..sya suka tgk muka awk bila awk marah n sya tak suka tgk muka awk bila awk sedih...kerana jika awk sedih sya akan turut sedih n jika awk gembira sya 100X gembira dari awk...awk pernah bgtahu saya:

"mengenali seseorg itu kdgkala membuatkan kita ktawa
mengenali ssorg e2 kdgkala mbuatkan kitamgalir airmata
ssghnya mgnali ssorg e2 mampu mberi kita sjuta rasa
marah,sedih,gembira sayang & rindu
tapi sedarkah kita??
mengnali ssorg e2 adalah 1 ANUGERAH
biarpun hanya seketika & sekadar teman sementara
bersyukurlah dgn khadirannya
kerana brgkali, melaluinyalah
kita mengerti apa itu erti
PERHUBUNGAN"

saya sentiasa ingat e2:) iluAA

kamu masih ada

Tanpa di duga,kamu masih setia di benak fikiranku..wal hal aku sudah bberapa kali cuba untuk menghlgnya dari berlaku,,tapi ternyata usaha ku sia2 sahaja coz kamu sentiasa ada bersama aku…kekuatan cinta aku sukar untuk meluputkan segala kenangan kita ketika bersama..ia terlalu sukar bagi ku untuk melupakannya walaupun aku tahu kamu tak sepertiku..mungkin kamu sedang bahagia dengan kehidupanmu tanpa aku but not me…aku selalu rindu kamu

Kadang2 dengan tidak sengaja aku masih mencipta impian untuk bertemu kamu walaupun aku tahu ia tak mungkin terjadi..kerana ..kamu telah pergi dalam hidupku dgn berbekalkan kebahagian kamu bersama yg lain..

Kenapa KAMU???...kenapa kamu yg perlu aku cintai lagi..kenapa kamu yg perlu aku tangisi lagi ..kenapa dengan kamu,aku mencipta hari2 bahagia…dan kenapa dgn kamu aku masih berharap…aku tak pasti??? L..perlu kah aku berbuat demikian setelah kamu melukai hatiku tanpa rasa bersalah sedikit pun..


when it hurts to look back, n u're scared to look ahead,
u can look beside u, n i will be there for u.
U have a forever relationship and has no end...:)




Adakah kata2 itu boleh ku ambil peduli or sebaliknya..sedangkan kamu sendiri yg telah musnahkannya..perlukah aku???

Dec 20, 2010

mR.right...wHat u thnik???


mr.right a subject of conversation me and my cousin this morning...i dont know why??...early m0rnig she came to my h0use f0r a chat as she says, she is very bored at home alone..so she took decision to go to my house..
At the time she came at my house..i was still lying on the bed and had to get up to entertain him while listening my fav music..at the first i felt angry coz my cousin want to disturb my sleep..dah la semlm i tidow lewattt...aaarrhhh...but coz she is my cousin ...i wake up n treat her..
She came home coz she want to chat about her bf problm with me....lagi2 sal bf dia...huhh..naik pusing i...i maner la tahu nak sttle cam ner..i sndiri pom trsangkut...adusss
butt...eventually discuss the prblm of cousin..i think this is so fun and at the same time i'm happy with her..hihihi..maner taknya..she do nt change as kids..u know why??? coz things that do not fit in well envy him jealous..she also enlarged the small things..so dia punya bf naik marah la...apew nak jadi la ngan kamu dua kepala nim..huhu...
After that...da puas st0ry2...kami citer sal mr.right..everything we talk..we can laugh..hihi..0tak giler2..kami create sendiri la what a sign that your affair of the heart has reached true love status..hhuhhu..that is:

· You can't help but smile when you see her/him and s/he is always smiling back.

· You feel comfortable and secure in the relationship and really trust your partner not to hurt you; ie, there is no need for jealousy or suspicion.

· There have been good times and bad times and through, or in spite of, them all you have remained together.

· There are no major dramas in the relationship; ie, you do not test one anothers love, engage in relationship foiling gossip or feel the need to play games.

· You each do kind and thoughtful things for the other "just because" and doing them makes both people feel good.

· Outside pressures are few and far between; there are none or only minor issues with peers, friends, family and teachers.

· There is no violence in the relationship at all -- NONE!

· You enhance one another, neither one of you presses the other to do things that may lead to harm or that the other is opposed to doing.

· The things that make you different do not push you apart; ie, different religions, cultural backgrounds or personal beliefs.

· There is no sacrifice, only compromise.

· Sex or no sex: it doesn't matter, either way it isn't an issue and nobody has been pressured to do something they weren't ready to do.

· You know that everything you feel is returned in kind by your partner


Dec 16, 2010

aMirul akHwan b.nizAm



hai budak c0mel...
lama sudah akak tak dgr kbr berita kamu kan
selalunya abg kamu bg tau akak....
tapi sjk kblkgan nie kiter org tak contct maner
so tak dpt la nk tau sal gelagak kamu...

dulu2 abg kamu suka sgt citer sal kamu tau
sikit2 akhwan...sampai akak pom naik cemburu..hihii
maner tak nya adik kesygan la dikatakan..hihihi
tapi akak bangga la ngan abg kamu c0z dia take care sgt
so sweet tau bila dia wap cam 2..hhhuhu..

tapi....bila lame tak dgr sal kamu...
tiba2 pg tadi abg kamu call akak bg tau kamu kat wad...
ya allah punya la risau akak...
akak terus call dia nak tau keadaan kamu..

syukur la kamu tak apew2 kan
akak doakan akhwan cepat2 sembuh tau...
adik akak niekan kuat cam abg dia,,
nanti bila sembuh b0leh la main b0la ngan abg aqmal ekk..hihi
jgn degil makan ubat tau
insyaallah nanti akak p tgk kamu ekkk..
sayang kamu amirul akhwan...muaahhhh


Dec 15, 2010

impr0ve and mEet whAt sh0uld bE d0nE..



t0day i'm s0 happy..be grateful n sewaktu dgnnya... why?? mesti u all nak tau kan mengapew n knapa??.. (perasan lebih..huhuhu)...0keh let me story 0ne by 0ne...ari nie i byk sangat bljr ttg hidup sbagai sorg anak n pengorbanan ibubapa to their children...urrmmm..ank nim tanggjwb dia not so hard to do as the responsblty of parent to their children, i think so coz ank just stdy bet0l2 n hormat their parent but parents.. perlu kerja lg untk tanggung family,,didik ank lg,,berkorban itu ini and 0ther more serious need to do..so bilew sorg ank memenuhi tanggjwbnya kpd their parent itu dah cukup bermakna buat mereka...mereka bukan nak yg susah2 pom like emas..umh besar..or diut tapi mereka nk ank mereka berjaya dlm hidup (dunia) n akhirat..just it kan..apa pendapat u all wahai pembaca???

bilew i kenang2 balik ttg perangai i yg dulu..urrmmm..tak sepatutnya berlaku n tak sepatut nya i buat cam 2..but why??..coz dulu i degil n tak dgr ckp my parent....byk i buat something yg mengkecewakan hati n perasaan mereka..(i'm so sory mum n dad)..myb dulu i tak berfikiran cam nie..but n0w..i promise...i can do anythg to see my parent are awlys happy and pr0ud to have a child like me..insyaallah...aminn

i rase cam nie bilew byk hal yg berlaku dlm diri i yg melibatkan my parent...terlalu byk untuk i nyatakan..but i just story2 yg ari nim punya ekksss...0keh ari nim i bgn agak lewat coz tidur lwt ngat n menybabkan i tak sempat buat kerja rumah tp mum i tak kejutkan i seperti selalu..dia biarkan i tidur lena dlm blk sedgkan SHE (my mother)..yang tak berapa sihat 2 3 ari nie buat kerja umh n siapkan sarapan untuk i n adik2 sorg diri...bila i bgn jew mkanan da sedia n rumah pom da siap kemas...hhhuuhhh.. n at the time we r 2gther ate, i sempat tgk muka mum i yg keletihan..walaupun dia cuba untuk sembunyikannya tp i ttp dpt perasan semua 2...mum i tak mrh pom i bgn lwat n dia jg tk pernh mengeluh keletihan depan ank2nya ....i rase sedih, kesal n nk marah kat diri sendiri...maner tak nya..my mum dah la tak sihat..dia cuti pom coz nak rehat kat umh...sepatutnya sbgi sorg ank i tak patut la buat cam 2...i patut bgn pg2 n tlg dia...:(..i'm so so sorry to my beloved mum...

bila my dad blk pulak...tiba2 i terharu..u all nk tau napew??..coz smlm i adew ckp ngan my dad nk mkn kiwi,n nak beli bju n teringin sgt nk memiliki jam tgn GUESS yg i idam2kn 2..tiba2...bila my dad blk...taaadaaa!!!..semua tu dah adew atas meja lam blk i..terkejut la i..maner tak nya bru jew smlm i dop bace kat my dad..tut tut....da menjadi kenyataan...terharu gilew d buatnya...air mater i pom laju jew terjun...huuhuhu..tak sangka my dad begitu perihatin terhadap keinginan anknya...urrmmm..thank byk2 yer abah...ila cayaaamm abah...

so cam 2 la kisah i sepanjang ari ni yg byk bg i pengajaran n i pr0mise i will c0rrect what is lacking and what is not perfect i can complete as long as there is still life..

so what about u all???
think n do the best to your parents ekkss...
coz sometimes we are careless with our world and ignored the felling of our
PARENTS,,(including me)
take care :)

Dec 14, 2010

whAt mEans t0 lifE acc0rding t0 y0ur kn0wlEdgE???

i'm not a perfect gurl
my hair doesn't always stay in place &
i spill things a lot.
i'm pretty clumey & sometimes i have a broken heart.
my friends & i sometime fight &
myb some days nothing goes right
but when i think about it & take a step back
i remember how amazing life truly is
and
just mybe
like mybe
i like being unperfect.




Dec 13, 2010

15 tHings Y0u pR0bably NevEr knEw 0r th0ught aB0ut


*******************************************************************

1. At least 5 people in this world love you so much they would die for you.

2. At least 15 people in this world love you in some way.

3. The 0nly reas0n any0ne w0uld ever hate y0u is because they want t0 be just like y0u.

4. A smile fr0m y0u can bring happiness t0 any0ne, even if they d0n’t like y0u.

5. Every night, SOMEONE thinks ab0ut y0u bef0re they g0 t0 sleep.

6. Y0u mean the w0rld t0 s0me0ne.

7. If n0t f0r y0u, s0me0ne may n0t be living.

8. Y0u are special and unique.

9. Someone that you don’t even know exists loves you.

10. When you make the biggest mistake ever, something good comes from it.

11. When you think the world has turned its back on you, take a l00k: you most likely turned your back on the world.

12. When you think you have no chance of getting what you want, you probably won’t get it, but if you believe in yourself, probably, s00ner or later, you will get it.

13. Always remember the compliments you received. Forget about the rude remarks.

14. Always tell someone how you feel about them; you will feel much better when they know.

15. If you have a great friend, take the time to let them know that they are great

**************************************************************

fr0gy n Si kEcil


hellow my dear readers...selamat pg..ptg..n mlm same u all..huhu...ari nim diriku terasa bosan tahap dewa coz tak der benda yg interesting yang dpt dibuat al maklum la rumah pom da kosong...sunyi...all my relative and beloved sister da pergi tinggalkan ku sendirian..huhu :(..apa nak buat masing2 dah adew responsibility kan ..uurrmmm...

so yang jadi peneman dikala kesunyiannya ialah my FROGY la..tidur samanya...mkn samanya n kdg2 cakap pom samanya..but KADANG2 la...maner boleh selalu nanti tak pasal2 org cop sewel...maner taknya frogy bukan paham pom..just dapat diam n tgk jew ...hahahah..


0ther frogy..my little bear pom memegang tanggjwb yang samer jadi peneman sya...hahah (bear pom adew tanggjwb kew??)....tapi si kecil nim tak best sgt coz tak dapat peluk2..but si kecik nim cute kan...pErasan la pulak...hahha...keCutetan si kecil la yg dapat menghilangkan my boredom..huhu..:p..

all my teddy bear nim sangat bermakna buat sya coz pemberinya adalah dari org2 yang
tersayang
if one from other bear lost..mula la sya tak senang duduk
all the spaces in the house akan ku selongkarkan..hahah..
and at the same time adew la my little brother who will be mangsa pertolongan pencarian aku..hihi
jahat kan???..hhihiii..mase 2 la aku nak bullying diaorg ..hahaha
sory ek my beloved little brother...skali skalew..
tapi kak ila tetap syg u all..uurmm :*


Dec 12, 2010

hOnesty bRings hAppinEss


susah sgt kew nak honest with all the people beside u??
all the thing nak main tipu2....kalau berterus terang apew salah nya.....tak rugi satu sen pom kan or maybe kalau main tipu2 nim dapat masuk syurga n jadi kaya nak la jugew...nim tak pasal2 dapat dosa..ish tak paham lol!!!

if da tak leh nak jujur sekali pon...nak gak tipu...think positive la...nie dah terang menerang kat depan kesalahan dia...dia still nak tipu...tak malu kew bilew org tau yang kita penipu...nanti tak pasal2 semua tak percaya kat dia bru tau...susah hidup kalau tak der org percaya nim..remember that okey...

i bkn pew kesian kat org yang kene tipu 2,,,kalau org 2 smart and not easily fooled tak pew la...nie kalau terkene pada someone yg lurus bendul cam ner...tak kew kecewa dia bila tau...kesian la kat dia...think other people felling k..



sometime we need remember..nasib kita tak selalunya baik jew,,,ada kalanya kita pula yang kene tipu..bila berlaku kat kita cam 2 apew perasaan kita masa tu???...sakit kan...so whatever things we want to do,, kita perlu fikir dahulu and letakkan ia pada tempat kita....bru la kita akan tau samaada betol or tak benda yg kita nak buat tu...

we already know...semua manusia nim tak perfect so kita same2 ingatkan pada diri masing2 untuk memperbaiki apa yg tak betol...termasuklah i sendiri..(bukan baik sgt pomm..hihihi)..

so fikir-fikir kan lah yer...peace!!:p

Dec 11, 2010

SincErity and PatieNce

this semester results are not expected to become a reality for me ... what should I do to raise exam results ...

sad .. surprise .. all there
there maybe a reason behind what happened..
god has determined is best for us
all that happens is the power of god
we can only accept it with sincerity and patience...

BUT

I'm thankful that there is no need to repeat the examination paper
hope that next semester to make a better effort and I will

amiinnnn..

Dec 7, 2010

sAlam MA'AL HIJRAH...


Assalamualaikum wbt...
kerana kamu semua adalah org yg sy syg...dgn niat yang baik
bismillahirrohmanirahim..

Ya ALLAH,
wanita dan lelaki yg membaca ini adalah wanita dan lelaki yang solehah serta solehin
dimana mereka yg cantik.kacak,kuat dan sabar
sayangi lah mereka serta kasihilah dia
tolong bantu tingkatkan kehidupannya,
mudahkan rezekinya,
sihatkan badanya.
jika dia melangkah, selamatkanlah dia,
mudahkanlah langkahnya
AMINNN...

SALAM MA'AL HIJRAH buat semua pembaca blog...semoga kita sentiasa di berikan keberkataan olehNYA..

wasalam...

Dec 6, 2010

whEn oUr lovE endS

Jangan pernah kau kata kan bahawa cintaku terlarang
kerana tiada yang tahu erti cinta yang sesungguhnya

kerana

cinta datang dari TUHAN
yang tidak mungkin ku hindarkan
kerana aku adalah manusia yang perlukannya

kepada KAMU aku terus terang bahawa aku memang masih SAYANG
hanya kamu yang aku SAYANG
bersamamu jiwa ku melayang

tetapi

demi kebahagian kamu aku relakan PERPISAHAN ini





Dec 5, 2010

mAy feEl hAppy Or Sad..i do nOt evEn knOw..:( :)

video

the first duty of love is to LISTEN

when u realize u want to spend the rest of your life with somebody,
u want the rest of your life to start
as soon as possible..



Dec 3, 2010

i ShouLd 4Get


I'm not happy today even though I know that you are home once again .. because you are not honest with me ... but why ... I have a lot of time telling you ... you should be honest about your feelings towards me,,, I will accept ... whether you already hate me, boring to me, do not love me anymore .... you should be telling me why you have to lie to me ... why?
i'm so sad
i'm want to cry
BECAUSE OF U..

I think we have no compatibility between each other ...

Okay ... and I try to forget you and you need to forget :(

you never think of my feelings for this ..

you have a lot of change when you go to study there

and until now I still wonder "what mistakes I made in you "..... I really want to answer
but when I asked you never replied ...

only one that I want you to know ... "I always miss and love you even though we are not the same feeling"

I will start to release the crew and the crew seek the happiness that you deserve with the girl you want ...

said the man "when we love someone, we want to see him happy" so I love you and I want you to be happy with your choices, although it is very difficult for me ..

....ILOVEUAMERULAQMAL...:'(