jejak anda

Mar 30, 2012

...weekend bersama keluarga...






how about your weekend...buat apew kah??...
mesti best kan kalau weekend dapat bersama2 org trsyg..
tak kisah la sapew2 p0m...asalkan kita happy ...tol tak?
so ila punya weekend this week..bersama keluarga jew...best...
dapat mkn same2..borak same2...tersgt best...hihihihi....
so anda apew2 lagi...cepat rancang weekend anda ngan bestnya...sebelom terlambat..hihihi
tp kene igt..hapy2 gak...keselamatan diri kene jge jugak tau....
okey lol...
byeeeeee.......






Mar 29, 2012

...DIA...



seandainya KAU catatkan dia milikku.. satukanlah hatinya dgn hatiku... agar kami bisa jadi y terbaik.. ammiinnn... ...miz u so much.... keje elok2...





...sweet pr0p0sed...

salam blogger...

so today...tgh2 ila dop lyn tenet situ sini...tiba2 tertgk ttg kisah sweet diorg melamar kekasihnya...adussss...romantik kan...so sesiape y kering idea nak melamar kekasih...sini ada caranya,,,hihih...u all nak tgk tak...j00mmm...



video



awal Ashari melamar Scha kat propaganza...mmg romeo giler are awl nie...smpai ggur air mater melamar scha...disitu kita dpt lihat keikhlasan awal...hope diorg kekasl smpai akhir hyt...amin...

y satu lagi...lg sweet...kreatif sgt..hihihihi...actually lelaki2 nie kreatif jugak kan...maner taknya...dpt buat sesi lamaran cam tu...hihihi...so apew2 pom hope diaorg p0m...kekal smpai akhr hyt..aminn...



video




Mar 28, 2012

...H.O.M.E...




alhamdullilah...

ari nie da settle utk paper exam...
amat gummmbiraaa sekali but adew gak rase risau di hati....apew2 p0m kita bertawakal jew...usaha p0m dah...y tinggal doa n terus berdoa....semoga ALLAH SWT permudahkan jalannya...aminnnn...

so skrun dop umh...cuba2 nak belajar wap keje umh...(angan2)...hahahha..tak p0m membesarkan badan y tgh nak membesar...apew2 p0m hope semuanya will be fine...dlm n luar...

night dear blogger...

Mar 10, 2012

cHantEk lolll....



santai bila bergaya.....nice













cantik jew tgk org pki...
but bila kiter pakai....
makkk oiiiii....sesuai kew?
mungkin tiadew keberanian utk berfesyen...coz of that..kita still biaser jew..
santai....
but bila fikir2...nak jugak tukar fesyen kan...
agak2nya bila lol...huhuh


see if i will....hahahaha...

Mar 6, 2012

where r u.....




WHERE IS ADILA ZUKRI!!!!!!!!!
Please come here....
i need u...

Mar 5, 2012

aMiiinnnn....




Alhamdulilah......selesai sudah p htr umi n abah menunaikan umrah.....
segalanya berjalan ngan lacar walaup0m sebelom to adew sedikit kekangan utk ila n shah tiba di air-port coz jln agak jem n mase lak begitu cepat berlalu......nim p0m slh ila coz tak nak p awl2 kat umh yer.....nasib baik la kita org sempat jumpa ngan umi





ape2 p0m......
semoga umi n abah selamat tiba n pulang dari TANAH SUCI KOTA MEKKAH ngan selamat nya n semoga ibadah UMRAH y akan di lakukan akan sentiase diberkhati oleh ALLAH.S.WT...di samping mempunyai kesihatan y elok utk melakukan ibadah ini....here..we are alwys pray for both of u ...aminnnnnn....

Mar 4, 2012

go..Go..Go...




arrrgghh...time to wake-up n stdy for the final...
tinggal 11 days lgi nak exam...
ADILA ZUKRI tak leh malas2...go..go..gooo..

but how to stdy????

S...Strategies
M...Motivation
A...Action Plan
R...Responsibilities
T...Think about


no matter whether you are taking exams
tomorrow morning or sometime next year,
here's how to use your brain more effectively
and do better in your exams...

Mar 3, 2012

NEW EXPERIENCE....

salam semua..

terasa teramat bestnya bila bgn pagi....tgk2 da dop atas katil kat umh kan...hhihiihi..tak sedar da tghari rupanya...klu kat kolej awal2 lagi da kene bgn maklum la everyday klz pagi..bgn lwt kan kene tinggal..hhuhuhu..

actually..smlm ila dpt new experience berada dlm bukan family ila ...mean i'm alone with my new becoming family..hihhihi..mmg berdebar habis lol...ila maner la pernah berada dlm family y tidak dikenali n sorg2 lak tu membawa diri...hahhaha..mmg lucu habis...

first smpai kat saner ...org tgh ramai gilerrr + ila lak masuk ikut pintu belakang coz kat depan adew majlis...ngan muka tebal n gementarnya ..masuk la ila ke dlm ruangan dapur tersebut....makkkk oiiii...ramai nya org..lam kepale nim da byk da dop pikir...cam ner nak ckp nie?????...nak ckp apew ek????...nak dop maner????...sapew semua nie???...nk knl kan diri cam ner bila org tya????...hahaha..cam2

nasib baik ...suddenly one of shah punya sister -in-law y ila selalu jumpa...mai tegur ila n dialah y perkenalkan ila kat famly diaorg y adew kt dpr tu...arrhhhh...lega sikit rase..hihhiih...klu tak,,cam ner lol agaknya...
lepas tu ..diorg apew lagi ...sedap la mengusik org baru kan...riuh rendah dapur dibuatnya...hbs abg2 n saudare n sepupu dia org kat luar mai kat dapur nak join skli..tu nasib baik adew y akak n abg diorg tak balik..klu tak mmg teruk r ila kene...y adew smlm p0m..penat da ila kene...hihihihi..but i'm still happy coz dpt knl ngan diaorg...

dari tghari smpai maghrib ila kat saner tolong umi coz ramai da y balik coz diorg tlg dari pagi lagi so penat la kan...so y tinggal ila n kakak2 iparnya..sepanjang mase tu ila la pulak di test oleh uminya n kakak2 ipar nya...hihhihi...nasib baik tak fail..huhuhuhu....org lak tak putus2 mai ...org mai tu ila tak kisah la...tp y bertanya sapew ila???? n nak buat bila tu???? y ila tak thu nak ckp camner + maluuu tk thu nk ckp......umi lak asyik dop knlkan ila sebagai MENANTU BARU...hahhah...semua org y dtg dikenalkan nya...n umi ckp lak nanti hbs belajar blh la nak buat...aiiishhhh...ila nim dah malu habis da...tak thu nak wap reaksi cam ner....hihiii...aadoooiiii....

apew2 p0m ila tak ambk hati n tak kisah sgt ngan gelagat2 famly diorg ..biaseer la org baru kan...hihihi...apew y petim..diaorg blh terima ila seadanya pom da kira okey da...hope the relationship between us can be more better n close each other..:))..aminnn...