jejak anda

Jan 29, 2011

Blogwalking list 2011 Bersama AbgFeroz




jooommm..kakak2..adik2..makcik pakcik..datuk nenek..
hihihih..pakat mai kita join blog abgferoz
but tak der paksaan okey..
kalau rase nak join jo
mmm..
just for enjoyy...

the advantage if u all join

1. minggu pertama tiap2 hari dia akan blogwalking ke blog korang
2.Blogwalking list ini akan digunakan oleh blogger2 baru untuk blogwalking
3. Dia akan FOLLOW blog korang yang join walaupu
n korang x follow blog dia
4. Dia akan submit blog korank ke google sluruh dunia..








kilang BUDU..hahhahah




hahahhahah...
sakit perut i bila teringatkan ttg KILANG BUDU nie
u all nak tau nape???
okey let me story moreey ehhh...

tadi si S ni call i coz kater nya rindu nak dgr suare
so i borak2 la ngan dia...


S: wap pew tu?

i: ila dop sajer2..borng la..tak tahu nak wap pew

S: lac tak bagi assgment kew?

i: adew..belambak kottt...tapi mlz lagi nak wap..huhu

S: ciannya...nak shah tlg tak??..

I: boleh kew?..kew shah just nak tlg tgk

S: shah tlg la..boleh jew untk syg?

I: actlly ila perlu cari satu product utk preznt nanti blk u..lac nak samaada service or product..semua ttg bendalah 2 la..advantage..asal ..n semualah...

S: ooo..product 2 like??

I: like gardenia,big apple...

S: (lameee senyappp)....haaaa..apew kate nanti shah blk..kita p KILANG BUDU..dekat ngan umh shah..nanti kita buat same..nak tak?..shah bawe ila ek

I: (terkejut)..hahahhah..biar betol u nie..tak kan ila nak bwe budu lam klz kot..nanti hbs org gelak..lagi pom ila tak pandai la nak ckp2..nanti diaorg pom tak nak bagi info..

S: hihihihi..nanti shah tlg la ila..ckp2 ngan pegushanya..camner syg..???

I: okey...(i cam lambat g 2 nak jwb)....betol kew u nie

S: lorrr ...betol la..hahhah

I: hahahh..okey...



after that i borak sal hal lain....but still dop gelak..naik heran dia..hihih..maner tak nya..KILANG BUDU koottt...tak terlintas pom nak buat product tu..hahahh


i tak cyer nak wap product BUDU nie..bukan pew...nati i nak bagi try cam ner kat my lac..tak kan i nak sediakan nasi n ulam lak..hahhaha...nati jadi party la class tu..hihihi...klu tak bagi try nanti tak dapat la extra marks....i tak leh imaging la klu tol2 terjadi...hahahh...aaarrrrggg..tah pew2 la idea syg i nie...but thnk coz dia sudi tlg i bagi idea...


Jan 28, 2011

i'm waitting uuu



I’m waitting ...still waitting u ngan sabar

I tak sabr nak jumpa u

Agak2nya cam ner eh..akan terjadi

I malu gilew kew..or u yang akan malu..

Hahhah...kita tgk eksss

U selalu ckp u akan ejaz akan balik kan

Coz u nak jmpe i sangat2J

Promise yer u..

Byk bende kita da plan

U ckp nak bwe i p situ sini...

Hhhihi..kelakar la u nie...

Boleh kew cam 2...

Tgk2..i yg malu ngan u..

Tapi tak best gak ek kalau malu2

Org kater tak happening

Hihhi..okey la

I’m try my best tak malu ngan u eks

But i tak janji ..peaceJ


i'm create just for u..


S:comel sgt2..tak puas shah tgk..hihih..thnk syg

i:wlcom...just for u.dear..



mid sem break...arrgggghhhhh..break la sangat..


Today is my first day for my mid sem break...agak2 nya apew ek nak buat yer...

But bila fikir2..berlambak kooottt keje i...


1.note for EKO

2. practice MAF

3.prepare for prezent product ..(BEL)

4.wap account ..MYOB..(AIS)


Arrrgggg...tak bezzz ...cuti nak enjoy..nak release tension but kene wap keje byk..cam tak cuti jewL..baik dop kolej jew...lacture nie tak kesian kew kat student dia..bagi work byk2..nati tak siap mula la naik marah..mula la merajuk..MERAJUK???..hahah...tk leh bla are..adew kew lac merajuk..???..tak sesuai kot...

Oppppsss...apew la i nie kang..name lagi student..biaser la tu agaknya..tk dernya nak dop rest2 nim..always minda berjln walaupun cuti..kalau tak cam ner nak berjaya kan..lain la kalau i jadi suri rumah..byk la mase rest..nak wap apew2 pom boleh.uhuhu

So..I’m try my best to complte my work yer ...hiihi..insyallh..agak2nya esok nak klz baru i dop ribut nak buat kot..hahah..ngak bisa kot..nak mati kew apew..nanti tak pasal2 semua keje tak jadi kang,,,ish2..tak boleh amalkan keje cam ney..hihih..bawa maut..

Hope i enjoy with my mid sem break..besame kerja2 yg melambak..menggunung..berbukit...bertingkat...berkotak...apew lagi ekss??/..hahahah..bongokksss..k la tc..nati klu smbg lagi jadi lain lak..hakhakhak



Jan 26, 2011

bahagianya hidupku bila hadirnya kamu


Selamat malam semua..

Sejak akhir2 nie i rase bahagia sangat dengan kehadiran “DIA”..walaupun baru kenal tapi tak mustahilkan hati i cepat terpaut kat dia kanJ...kdg2 i terfikir juge..myb nie hanya mainan perasaan tapi kdg2 i tgk dia begitu serious dengan i...i pom tak pasti..huhuhu

Dia banyak berikan pesanan kepada i..samada dari segi pelajaran or kehidupan...dia adew cakap kat i yang dia akan sentiasa doakan perhbgan ini n kejayaan bersama..kdg2 i rase terharu la pulak..hihihi..

Tadi dia adew tanya i.....


S:...erm nak tya cikit boleh ila?

I: apew dia?

S: best tak dapat kawan dengan shah?

I: yap..best sangat tau..tapi ila takut..takut ila kecewa lagi..shah nak tau tak azam ila apew tahun nie?

S: erm..nak gak

I: kalau la ila ditakdirkan fall in love again..ila akan syg n jage dia betol2

S: shah janji akan jage ila betol2..syg ila selalu..xnak kecewakan ila..ila pom samer eks?

I: yap..insyallh ila akn syg shah betol2 ek

S: baek syg...love u



Hihihhih..syg last sekali..bahagia kottt.huhuhu..(gatalsuda)...

i'm happy bila dia hadir dalam hidup i

i tak seperti dulu lagi

yang selalu kecewa

bertukar bahagia

hope ini akan bkekalan

aminnnn...

K la e2 jer dapat kongsi utk ari nie..hhhii..nightJ



Jan 24, 2011

i'm not sure how i feel


I wonder why I like him
Why the sudden I miss him
Why should I warm to him
Why I love her
But I just know him

I think he is a good, loving care
and maybe that makes me really to love him

he keeps asking me to pray after the prayer

"jangan lupa doakan hubungan kita"

I love to correct him or just messing around
but I never felt like this with other men I ever knew

I'm really not sure about this feeling
but what was important was that I sincerely recognize him
and he was very good to me


Jan 22, 2011

i'm happy dpt knl ngan u



Helllooooowwwww....

Apa khbar u all...i hope all of u okey kang...amin2..

I rase i nak share something ngan u all..tht’s ab

out seorg lelaki y

baru i kenal..

Yaa..first i knl ngan dia at FB..kita org bchattng ..i layn 2 coz i rase i cam knl jew mamat nie..muka dia cam pernah jumpa...tapi di maner yer????..bila keinginan utk tahu sapa dia tinggi..so i borak2 panjg la ngan dia..rase cam best la pulak...

Mlm 2 i tidur lwt gilew kot ..myb lam kol 330..kes nya tak hbs2 dop borak ngan dia..yer are..name lagi perkenalan mesti nak tau ttg dia kan..hhuh

uh..n dia pom cam okey jewJ...

After mlm 2..kita org saling bknaln sampi la part famly..huhu..pantas g 2..hahkhakhak

he have a big background fmly are..dia anak ke 7 da

ri 10 adik badik..wow..byk tus...bhagi 2 ngan i..sbb 2 i terkejut.hihi..

Tapi i tak tahu sameradew perknalan nie just for a while or can be long relationship..i hope it can better than better la kan...i tgk dia pom baik jew...



nie dia mamat y di kenali sbagai SHAH..hihih


Namer : Shahrudi bin Rosli.,(just call SHAH)

Age..21 (14 jan 1990)

Study : kolej univsity islam Selangor( business)

Asal: tumpat.kel (kel gak..that gupJ)


..SALAM PERKENALAN..

Jan 21, 2011

we enjoy....


.....salam ceria...

Yyyeeesssss...akhirnya dapat juga la i balik umh minggu nim...happy giler kot...hajatnya nak balik hari rabu lagi but ari khms adew klzL..+ lak akak i adew call ari rabu 2 ..ajak balik same..dlm hati nim nak gilew la tapi apew kan daya masa tak izinkan..lagi pom if i balik mesti pagi khmis i kene dtg awl kat kolej..mls lor..dgn membawa hati y lara .. terpaksa la balik ari nie gak..akak i lak..sajew jew wat i jelouseL..cam2 dia ckp nak hangout ngan my parent n my sis la..nak p shopping la..mengamuk la i..huhuh..

Tapi ari nie i happy sgt2 coz dpt gak hangout ngan my beloved sis n brother but sedih gak ckit coz my mum n dad tak dpt join coz p dinnerL..tp tak pew la..bagi can utuk mereka 2gther..hahhahha....

lps slt magrib kita org p mkn2 kat D‘VILLAGE..n p shopping brg dpur kat NIRWANAJ..lame sudah tak cam ney..yer la msg2 sibuk..kak long n kak ngah i 2 minggu sekali baru balik umh..so tak dpt are nak kuar selalu..kdg2 diaorg balik i lak y tak balik..huhu.so bila semua da balik nim..kita org hangout la puas2..nak2 satu kpalew lake..(suka kuar)..

there are some pic about me at D’VILLAGE..





tgh waitting oder..my fav food..sejak akhir2 ini..hihi..
nak tau apew???
tungguuuu...



nim la my first sis..AIN..
samer tak???


still waaaiiitttiinnngggg...arrhhh..lambat nya...


nim lak..my second sis n my brother...
muka klaparan
satu hari tak mkn
gara2 tlg k.long eks
kesiannya..hihih


ting....
oder da sampai
hhhaaaa..nie dia
my fav food..
yum2!!
mey bandung

nim lak nasi goreng mamak..
not bad..

hahahah..nie nasi pataya
yg adik i punya
tgk da kosong kat tgh
lapar sgt kew adik i nim??
hakhakhak..
tak sabar2..

by the way..thnk 2 my sis..kak long coz belanja kita org mlm nie..
lps jew mkn
kiat org oder pizza lak..huhu
mmg kuat mkn sungguh..


Jan 20, 2011

that is true???


haaaa....mesti u all rase cam down giler eksss..(tah2 i y rase cam tu)..hihihi..maklum are..NOW DAY..FB nim da jadi kegilaan semua org kan..bila tak ader mesti u all boring kan..including me also..
so what can we do kan..just see jew lol..



but

This information is reliable or just a ruse
anything we can not overly confident
we can only wait and see
what will happen



Jan 19, 2011

ya ALLAH ...selamatkan lah DIA


Lepas solat magrib..penghuni kolej DO diberi tazkirah magrib..i n pu3(roomte) borak2 sal lac far 2 la..semua complain..semua berpakat nak tukar klz.. (jahat kan..org dop bagi tazkirah i dop borak2..hihihi)..tiba2 terkejut + risau...u all nak tau nape???..i terkejut bila ustazah ckp bas uitm arau xcident..dengan tiba2 i tersentap n terus angkat kepala utk mendengar...maklum are i d0p belakang..tak dengar sgt...

Dalam benak fikiran i..i teringatkan DIA..i takut terjadi sesuatu padanyaL..walaupun i tahu DIA bukan lagi milik i..tapi i berhak risau akannya.. n i berhak berdoa utk kebahagiaanya ...DIA active dalam sukan (bola)..DIA selalu main bola kat luar if ade game.. that why.. make me very worry ttg DIAL...lps dengar i terus memanjatkan doa untuknya semoga DIA sentiasa dalam keadaan baik..

Ya ALLAH selamatkan lah DIA

Kuatkan lah iman dan hatinya dalam menempuhi segala

Dugaan dan cabaran y diberiakn oleh MU...

Ya ALLAH

Berkatilah kehidupan dan pekerjaan yg dilakukannya dan

Terimalah segala amalan yang DIA lakukan sepanjang hidupnya

Berikanlah DIA kejayaan dan kebahagian yang diimpikan

Semoga DIA sentiasa berada dalam keredhaanMU ya ALLAH

Sesungguhnya engkaulah yang maha penggasih dan penyayang..

Aminnnn...


Walaupun kita tak lagi bersame..sya tetap tak akan lupa awk..coz awk pernah membahagiakan sya walaupn ia untuk seketika n tidak berpanjanganJ..AMERULAQMALNIZAM

Jan 18, 2011

cinta perlu diperbaharui


"cinta itu perlu diperbaharui

perbaharuilah cinta dengan luahan kata2 yg baik

jgn membisu, jgn menjadi tuli

sentiasa menjadi lidah yg menutur kata2 yg baik

agar ada telinga yg sentiasa terbuka dan sudi mendengarnya"

Jan 17, 2011

gAre2 FAR250..stress Mula meLanda


Asalamualaikum n salam sejahtera..aaaa...cam pembaca berite la pulak...

Ari nie i rase amat tertekan giler kot...perasaan tak stabil gara2 FAR250...bengang..risau..takut

Semua adew...first skali y i bengang nya ngan my lac..aduh lol..pelik gileew..dah la nak cepat2 mgajar..student tak paham dia kalut la nak marah2...i baru jew nk paham apew y diajar but bila dia mai dkt meja i..boleh dia ckp..

”wey laaaa..akaun preference tak buka lagi..lambatnya awk”

....hah!!..i lambt coz i cube nak phm satu persatu. Coz last klz ari 2..i tak pahm langsung kot...mengajar cam kita nie daq degree..im diploma student okeh!!!..i bukan nak kutuk my lac TAPI..nak luahkan..she ask again

awk semua baru chapter2 dah mula buat saya ngepek(marah)”

...salah sape???..salah sapa bila student tak phm??..bukan sorg tapi satu kls..adew kew patut dia suh buat soalan sendiri..hahahhah..kdg2 lucu gak..kita org phm p0m tak..nak suh buat soalan la pulakk...pening2..

Second..i risau n takut coz next week adew KUIZ 1....haaaaa..although first kuiz but it is important..i taku i tak leh nak buat..cam ner???..dah la nak bertanya p0m cam marah jew..bila tanya gak dia ckp

“awk nie dah berapa kali saya nak cakap”


...aaaaaaa..tu dia...2 yg make me mls gilew nak tya..bila tya mula la panjg cerita..so what should i do???..myb i must change the clz or ignore sampai i tak leh nak catch up..???..my prend der bagi cdgan nak tukar klz but i confuse..i adew rase simpati lak kat lac tu..but..aaarrrrrhhhh..i tahu nak buat pewww....tekan lol!!!...

I think she must + should learn the technique about how diploma student can understand...how the way they can enjoy when she teaching...disebabkan she dont know la..ramai student klz lain y dia also teach..tukar klz..so nie akan memalukan dia gak bila lac lain tahu..s0 the conclusionnya..sesiapa ingin menjadi lacture 2...kene la paham keadaan student anda..that mean..camner dia org boleh phm n enjoy belajar...remember that!! Wahai bakal lac di luar sana..hihihih..



Jan 16, 2011

bEfdAy guRl..Zaima nAbehAn @ ShEerA


Hapy befday to u!!...hapy befday 2 u!!..hapy befday to zaima n sheeraaa!!!...hapy befday 2 u!!!

Selamat ari tua ya my prend

Hope u all panjg umr...success in your life...hapi beside your famly n ehem2!...hihihi...tau2 sendiri eks...hahahh...n the most important thing that is i hope u all get the blessing from ALLAH SWT in what ever u do in our lifeJ...

Ape cam jadi tak suprise kita org..huhuhu..tekejut tak??..2 baru sikit tau..hajatnya nak baling telor n tepung but time tak mengizinkan..eyer are..kita kan adew modul s0..idea y kita dpt just nak bagi u all malu depan semua org..hihhi..s0ry eks..

Da beku kot otak kita org pikir cam ner nak buat...coz hanya kerna adew MODUL..kacaw kan...hihi..mase time modul 2..ena la yg suh ENCIK FAROQ tayang vidoe HAPPY BEFDAY 2..hihi..u all perasan tak..e2 yg kami mampu untuk ari 2 BUT kita still happy kan...+ lak semua kwn2 adew jadi penghibur time 2...

Dayah..pariha n i also try to prepare PUDING KASTARD..hahhaah..kelakar gilew kotJ...time buat 2 okey la..nampak sedap n jadi jew..tapi bla da keras..hampehhhh..coz time otw nak mai u..dayah punya dad kejar mase s0 habis tercampur jelly dgn kastard..hihihih..by the way we try kan..s0ry klau tak sedap..hahah..

There are some pic to reader...



i n my best prend HIDAYAH

menjamu selera bersame cupcake n puding


tgk kamera semua...hahahah..bab2 begambar no1 ek

happy befday!!! zaima n sHera..hii.


kita gembira bila bersama..

ayunya kwn2 i nie...hihi..peace

zaima 15 jan
sheera 31 jan

Jan 14, 2011

gAre2 tAk deR aIr..weEkeNd di RUmah KawAn



Asalamualaikum

Masalah la bila kolej mula start perangai tak der AIR..

Bila berlaku cam 2...aku terpaksa balik umh kwn aku...DAYAH...huhuhu..aku heran gak asal tak der air sedangkan skrun nie musim hujan..ish2...tak patut bet0l kootttt....dah la awl2 sem ...cam tak adil n tak patut are..maner taknya progm p0m byk bila awl2 sem nieL...s0 nak balik tak dapat..

S0 i n prend plan balik umh kwn coz hjtnya nak balik umh BUT...ari sab2 adew modul lak...serba salah kot nak balik..huhuhu...nati tak pasal nangis mlm2 c0z tak puas d0p umh...i nie bukan nya b0leh kira sgt..emotion tak menentuJ..ihih

Bila sampi jew umh kwn i..terus p mandi..hihhi..eeee...tak tahan are kalau tak mandi sehari..cam rase kotor gilew kot...tak boleh2!!..hahaha..

Malam 2 i b0ring gilew are..nothing 2 do...c0z kwn i tu dia tak der adik p0m..anak bongsu n mum@dad dia tak der umh..s0 kwn i DAYAH suh la maksdare dia hantar baby coz kita org nak main..hihi..gembira kot i..bab2 baby nie i ser0nok..suka sangat..i p0m tak tahu napew..i rase gembira bila b0leh buat baby sukaJ..hhihihi..cute lak 2..huhhuh

Okeh nie pic baby 2..namer yer ADAM MIKAIL..myb 5 tahun kot..i tak pasti..lupaJ





adam tengah terkapai2 nak i dukungkan...hhihh...but i tak ambil p0m sampai dia nangis..hihi..jahat kot aku..s0ry la adam cayang..



lepas letih main i bagi dia susu...tapi dia main2 lak..nakal nie adam...habis terkena baju adam..busukkk



adam buat perangai eks...tak nak duduk..asyk nak dukung jew..mula wap muka kesian eks..s0ry aunty ila suka buat baby nangis..hihi



adam sy0k tgk tv 2...seronok gilew kot..sampai nak ambil gambar p0m susah..hhih..
tgk mate dia..bulat..dgn mulutnya telopong jew
teruja kot boleh tgk tv..



adam bersamer aunty dayah n aunty ila


at the end..adam wap perangai lagi...nangis jew..i buat lawak p0m tak layan..hihhi
first i tak tahu napew..so bila i letak dia atas kerusi
dia tertidow secare tiba2
hiihih...sory adam aunty tak tahu y adam dah nak tidow
kesian adam..nanti aunty ambil krusus jage baby ekss
hahaha...

but i ser0nk gilew kot bersamer adam malam 2
sampaikan lenguh tangan i dukung dia..





Jan 10, 2011

lAught,sMile.. nevEr be fAdes


nie kawan i name dia ZAIMA..
cantikkan dia..gebu gilew koottt muka dia..
sebijik jerawat pom tak der..hihihi..
dia nie suka sngat ketawa...
bila dah ketawa 2 ..susah la nak henti..hihi..
but best kot kwn ngan dia..everytime happy2 jew..
sepanjang i kwn ngan dia..tak nampak p0m dia sedih..
kdg2 dia yg buat kwn2 happy bila adew masalh
caya la kamu ZAIMA..hhuhu






yang nie lak namer dia AINA
dia nie serious kalau bab stdy..
maner tak nya..boleh dikatakan best student la
every sem DEKAN..huhu..best kan kalau jadi cam dia
at the same time..dia nie baik..suka t0long org.hihi
beruntung la kalau dapat dia..(4men)..hihihi

pic nie kiataorg ambil mase kuar mkn bersame at KBMALL..
org d0p sibuk2 banjir kat umh.kitaorg sibuk2 nak kuar mkn..hahah
biase la remaja kan..suka sangat ENJOY...
mlm 2..best gilew are..byk peristiwa yang melucukan
bila di ingatkan balik..sakit perut ketawa dibuatnya...
hope next time kita org dapat kuar lagi..
bersama sorang lagi kwn rapat i iaitu HIDAYAH..
aminnn..

thnk coz sudi jadi kwn2 i..
pershabatan kita tak kan i lupakan n padam
dalam kamus hidup i..
cayangg kamu...





I think I need sleep
that the college is not sleepy anymore
but I felt enough sleep
or maybe I need additional medication
to obtain energy

first klz da ngatuk
ish2...tak boleh jadi nie
nanti tak pasal2 lak aku kene jadi
lacture kat depan
hahah..

tak mau!!!


Jan 9, 2011

bikin gilew


AJL..AJL..tak dpt i meneng0kya..huhuL..kalau la ari nim tak der klz da lame i d0p kat umh..BUT sebenarnya i b0leh jew tgk kat daining tapi mlz la nak turun..if turun sekali p0m msti tak Nampak..mana tak nya..penuh dgn penghuni2 DO..yang teruja nak tgk..hhuu..adusss...


S0 aku n kwn2 sibuk mencari line internet..hakhak..kdg2 i gelak gak coz lucu tgk dia org termasuk aku mencari line..lebih dasyat nya..kita org angkat lapt0p tu..so surf secara berdiri..hahha...ade kwn i lak yang sanggup panjat katil dol coz nak cari line..da la 2 broadband sekali gus gunanya..hihiihi..kelakar bet0l bila tgk...dengan reaksi muka yg seri0us nya..hihh..sekejap bunyi YAAAA...sekejap..AAAARRRRR....BUT line tetap tak okey..myb ramai yg tgk melalui internetL..nasib kita org tak baik are tak dpt tgk..


Tgh2 sibuk mencari line lak..adew la kak senior kita 0rg mai jual mee n nasi minyak...s0 dgn keadaan stress nya kita 0rg beli n mkn...hhhhaaaaaa...tu dia...baik mkn mee la lagi kenyg..bbanding stress cari line..myb esok boleh tgk lagi kang..huhh..(ayat pujuk diri)...


After 30 minute .....


Tiba2 line OK n dgn sendirinya i n kwn dpt tgk..YYAAAAAA...bers0rak la...first ingatkan b0leh tgk clear are,semangat gilew kita org... tapi bila 2 or 3 minit berlalu..line jadi tersekat2 lak...yang kat dainig da habis nyanyi tapi yg i n kwn i tgk baru jew nak strt..hhihihhi..mmg kelakar are..but still laaaayyyaaaannnn.....huihihih

so lain kali baik tgk es0k ari..baru dpt tgk dgn bet0l2 clear..0R baik tak tgk langsung..hakhak


Jan 7, 2011

STOP



stop call her name
because I will hurt

let it go away
no need for me to remember it again

because

will come the time for me
get a better


Jan 6, 2011

PINK



Jumpe lagi kita kan..hihih..sory la i b0ring gilew nim...tadi der metting level..sekali ngan baca yasin..

After baca yasin...kita org wap pemilihan untuk jawatan level...

Riuh rendah dibuatnya..masing2 nak bagi idea..

Bagus la cam2..i suka..coz kat sini kita da ibaratkan family

Tiba2!!...ila!ila!ila!..ila nieee!..

Tak masuk dek akal t0l ...u all nak tau napew.

Camney..tadi kwn i calon kan i jadi KETUA KECERIAAN..

WOOOOOWWW...no way girls..nanti tak pasal2 satu klej DATO ON jadi c0l0ur PINK

Dah la lam bilik i da nak jadi separuh PINK..hhuhuh

Kata nya kwn i “nati t0ilet p0m da jadi c0l0ur pink”..

Hahahha...i tak kan wap seteruk 2 la...huhuh..nati i wap warna warnie tauJ

Cantik apew pink nim..lembut..cerah..

Is okeh la kan..pink kan c0l0ur yg ceria n happy jew..tak der masalah..(muka slumber)..huhu

Apew2 p0m lain org lain citarasanya kan...s0 somtime kita sh0uld try a new things baru hidup ada kemajuan..hhihi..

ok lor ...Da tiba mase nya i nak melayari mimipi2 indah i nieJ...hihi..i perlu tid0r awl coz tak sabar2 menanti hari esok..umah da panggil da..hahha..night semua...


Jan 5, 2011

nOthing


I’m still b0ring..sgt2 la b0ring..nak buat apew nim???..mkn?..ish perut da kenyg..tid0?..tadi da tido tak ngantuk lagi la...borak2??...da tak der idea nak borak pew...s0000L..huhuuh..TERMENUNG jew la koott...thinking f0r the future..ooppsss...nooo...think about h0me..yappp..tepat sekali..


Can’t wait f0r 2morr0w.. nak balik rumah...hihihi..yessss..minggu nim i b0leh balik c0z tak de xtvt..hhuhu..(nie l0r keje i bila hjg minggu..balik..balik..n balik)..yer are kalau d0p kat k0lej p0m bukan nya best ...asyik2 bgn,tid0w,mkn...ish..tak baik utk kesihatan..hahah :p ..(alasan jew 2..d0p umh pom samer jew..)

Nak2..slm my dad text me..

“asalamualaikum all 0f u,,what is up???..i have good news f0r u all..i think s0me0ne want to spend our food again..wait until c0ming soon..tq”


Haaaa...btmbh la percent i utk balik..bila i tanya my dad apew dia good news tu...dia tak nak bg tau lak..hhuhu...pandai eks nak s0rok dari i...nak suh i balik la 2..hahahJ..i tahu yg my dad tak leh berenggang dgn i..(perasan lebih k00tt..):p

Apew2 pom i bahagia ngan hidup i skrun even i tak der y special like BOYFREND,PAKWE,,yap s0mthng like that..huhuh..bahagia bagi i bila my family happy n ceria selalu..e2 yg important..y0p2!!.


K lor i must go f0r a while coz i want fulling my perut...tiba2 rase lap0r la pulak..hihihi...see u all f0r next pageJ..



Jan 4, 2011

miSsiOn n visi0n 2011


Vision n mission..what u all think about that??..should we have it or just ignore it..???

But f0r me ia sgt penting k0t c0z bila i adew V@M, i akan tahu apew nak buat n i rase idup i bermakner skit..nak2 bila i dapat capai hasrat 2..huhuh..mesti happy gilew kan..

Ari nie da 3/1/11,,i bru terfikir n terjumpa v@m i..but bel0m terlambat kang nak create bende nim..huhuhJ..time 1 n 2 aribln aritu.. i sibuk lagi koott d0p celbrate new year..hahha..(yer la sgt)..yg sbnarnya d0p tgh fikir lagi..hhiihi,,:p..s0 tahun nim i nak create v@m yg seng utk i realisasikannya...coz i think it can be better than i buat V@M yg belum tentu i dapat realisasikannya..t0l kan??..hhuhu


So there are s0me My vision n mission

1) Nak stdy bet0l2 and buat sehabis baik yg termampu...(dalam makna 2)..rezeki d tangan TUHAN kn..kita just buat benda bet0l jew tapi yg ptg jujur n ikhlas..h0pe tercapai..amin

2) Nak jadi “kaki lib”..haaa..ssh tu..c0z slalunya i tak suka p lib but kater my prend, dia pernah tya org yg dapat p0inter tinggi2 aper rahsia nya..s0 org tu ckp dia stdy lib..s0 i think that right coz bila stdy lib ilmu mdh nak dpt kot c0z lib kan tempat elok,malaikat p0m suka d0p tmpat2 cam 2..kita d kelilingi n di temani ilmu kan..t0l tak??..(panadi2 jew wap tafsiran sendiriJ)..lalalalal

3) Okeh yg plg importantnya..i mahu mum n dad i gembira n bahagia,,tak mahu p0m dia org sedih2 walaupom sedikit..insyaallah..c0z i akan rase bersalah bila wap cm 2..i akan bantu my mum sedaya y mampu,,bila mereka dpt buat cam 2 nape kita tak b0leh..kita same2 hamba Allah kan..kita cuba setakat maner yg mampu..ekk..

· # 4) Yaap ..”t0long”..i cuba terapkan perkataan 2 dalam diri i..i murahkan hati n ringakan tgn nak tlg org2 yg perlu pert0lgan i..coz i rase bila i wap cam 2..perasaan happy 2 dtg dgn sendirinya n idup i p0m cam ceria jew selalu..i h0pe i can do it..yaaa...cayuuukk2

H 5) haaaa..nie yg perlu i perbaiki..berbelanja dgn bijak n teratur...huhhu..maklum la ,i nie bila jew belanja mula la hilag kawalan n bila da jadi cam 2.. hjg2 sem duip p0m jadi ciput s0 terpaksa laaa.. pdg2 jew bila time berkenan sesuatuL..huhuhu..baik i c0ntrol awl2 kan..huhu

6) Jika i diberikan jod0h tahun nim,i nak jage n syg dia bet0l2, i tak nak pisang berbuah 2 kali c0z bg i ia sgt berat utk i terima..BUT b0leh kew i fall in l0ve again???..cam takut jewL..huhu..insyaallah ..h0pe adew jew yg ikhlas ngan i kan...aminnn..

SO how abt u all..da buat vision n mission kew..kalu belom ..dah2 cepat p fikir2..nanti tak tahu nak wap pew lakJ..pd thn nie..utk mejyakan v@m i ni, u all tlg2 d0a2kan eks..h0pe i dapat MEGREALISASIKAN ia..hihih..(ngada2 lak):p..peaceJ