jejak anda

Jun 20, 2012

~love them~





after 3 years together....byk memory y kita org ukir semenjak sem 1 hingga lah sem 6...fuhhh...mmg happy sgt2 bila dpt bersama...suka duka...pahit manis...n segala2 nya dpt dirasakan...biarpon kdg2 pahit n duka iitu dtg dlm relationship kitaorg tp kita org ttp kwn sampai bila2...biaser are problem tu mane2 pom adew kan..tak der nya org dlm dunia nie tak pernah adew prblm kan...so problm tu sebenarnya menguatkan lg kasih syg diantara kitaorg.....

but now...kitaorg terpaksa berpisah for a few month after finish our dip...tp agak lame gak are...cuti y paling panjang..hihih...myb 5 or 6 month kan...insyallah kalau kita panjg umr jumpa lg degree nie....
skrun msg2 menjalankan rutin harian ...adew y tgh kerja...and adew y tgh goyang kaki like me...hihihi....sape2 diantara kitaorg y tgh kerja tu...simpan la duip gaji tu sikit and nanti kita jumpa belanje kwn2 yg tak kerja...hahhaha...baik kan ..y tak kerja lak sila besar2 kan badan kamu nanti jumpa kita tgk sape paling berat n besorrrr....hahha..jaat...

below ...a few picture kenangan kitaorg sepanjg berkawan...mis u dear friends....




nie time befday fiq...we are happy togther...



semua kwn2 kita manis jew kan....hihihi



nie time trip to kl...happy sgt bila dpt jln same2...mmg byk memory time nie....


look..we are like child




so to all friends ...i mis u so much...tak sabar nak grad same2 kan...mesti best time tu...ape2 p0m kita syg semua kwn2 kita smpai bila2...muaaxhh...:)





2 borak2:

man said...

zaman study dalam kenangan..

chcolate said...

yap...kenangan terindah...:)..