jejak anda

Nov 19, 2011

SuperMan & SuperWomen melakar peta...

morning reader....pe xtvt korng ari nim???...jln2 kew,,,mkn2 kew,,or dop diam umh jew..hihihi...hope apew y korang buat mesti happy tau!!...jgn sedih2 nanti cepat tuaaa...okey,,,

berbalik apew y ila nak citer utk entry nim ..smlm ila n pakcik hangout again...reason why ila ajak dia kuar coz ila nak beli brg nak p kolej...tak der org nak teman..mum n dad pom adew hal...so ila suh la dia teman...lagi pom dia free smlm..hihihi...after he pick up me at home...kitaorg p basuh keter lu...pakcik nim tak boleh keter yer kotor2..cerewet gak nim..huhu..smpai kat sner..ramai sioottt kat car wash tuu...sejam gak la kitaorg dop saner...ciap je basuh keter,,,pakcik nak p round2 bndar KB...hahha...cam org luar lak..padahal org KELANTAN jew...cam2 la pakcik nim...

round punya round...sampai la TOK BALI..besor banda KB pakcik kan,,TOK BALI pom still bandar KB kaaa...hahha...so alik2 dop TOK BALI da..ila pom suh la pakcik cari SATAR y paling best..teringin gileww nak mkn satar..first ila mkn satar maser ngan kwn2 kolej...diorg beli kat TOK BALI la...bessstt tau!!,,,so cari punya cari....tgk2 da sampai BESUT, KUALA TERENGGANU...oke baiklah pakcik...jauh pakcik cari SATAR y best sampai kat BESUT nah...org suh cari kat TOK BALI jew...hahah...so jumpa la SATAR y best kat saner...nasib baik best...lps beli pakcik p tunjuk tempat2 dia keje...cian dia..byk tempat y dia kene pergi...i think,,totally 20 buah kedai...auuwww..penat lol, dah la dia sorg y kene handle, pekeje2 tak leh harap sgt katernya...sometime kol 2 3 pagi baru boleh balik umh n dlm sehari tu 2 3 kali gak la ulang alik p BESUT...ciam pakcik kan..:((..



na nim la rupa satar tu....

so the next place is BUKIT KELUANG...best tau bukit keluang,cantik gilew pemandanga nnya,,sesuai utk lokasi pengambaran,,,selalunya pengantin y buat outdoor shooting kat sini,,first ila p sini 2 pasangan y tgh shoot...so ila ape lagi shooting gak are kan..hihhihi..



bukit keluang...

lepas solat JUMAAT..kita org da bertolak balik...kat saner awal sikit solat..kol 1.40 da ciap..otw balik tu,,sempat lagi kita org melencong kat 2 buah pantai kat area tu...hihi...katernya pak cik..nak tgk2 pantai kot2 adew tempat y sesuai nak sampai kan impian...hahhaha...karut marut pakcik nim...korang nak tahu tak, apew impian pakcik y karyt2 tu???...aaaa..nanti ila list kat bwh ek...

y tujuan asal ila kuar tu tah kemaner...last2 baru terigat nak beli brg...huhuhu...lpas mkn kitaorg p beli brg ila lak..klu tak kene mkn ceramah my mum n dad la...nanti tak pasal2 tak bg kuar lak ngan my pakcik..hihi

lists impian pakcik y karut marut...

1) nak bina umh dlm laut pakai kapal selam or
2) nak bina umh tepi pantai, ciap adew bowling, pdg golf n mall
3) nak wap MCD tiga buah...satu utk ila jew sorag, y lain utk org lain kat tempat tu n KFC kat tepi umh jew..hahahaha..ngek2..
4) nak beli kete y comel2 n adew umh sewa y byk...

naaa,,,tgk impian pakcik y tah apew2....hahhaha..nie la impian pakcik bila dia da start nk merepek y bukan2...

kat bwh nim adew some pic y kita org sempat ambil on that day...




ape tu kat tgn???...tak ketinggalan satar ku...hahha..ni pakcik punya keja...nak jew suh ambik ngan satar tu skali...katernya tadi beria2 sgt nak satar...biarlah satar bergambar gak...hahaha..suke sgt kenakan kita ek...











serious nya muka pakcik...still tak leh senyum ek...dak byk kali ila suh dia senyum...hihhihi..malu la tuuuu..




pakcik kelaparan coz dari pagi tak mkn apew2....mkn ais cream jew...huhuhu...ciam nya diaaa....time mkn tak bunyi apew2,,,selalunya kitaorg dop borak2...tapi kali ni diam jew...lapor bebeno..ila lak bg peluang dia mkn kenyang2...hihihi...





after ciap melakar peta...kitaorg balik coz pakcik kene p keje lak..big boss dia call..huhu...cian pakcik,,dah la penat2 lagi..apew2 pom cayoookkk2!!...kan pakcik ckp superman hebat dari superwoman...hihihi..igat tu..

i'm always beside u superman...
love u more n more;))

2 borak2:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

unTONGlaaaa~~~~
hahaha...

suggestion sikit nie..
emm...buat pop up comment, memudahkan pengomen2 blog...
pastu disable word verification..lagi memudahkan...
heeee

selamat berbahagia...
;P

to my blog - Acapsuur (>,<)

chcolate said...

hihihi..tq awak...cam neer tu nak buat...