jejak anda

Sep 15, 2012

SMILE smpai ke telinga...






yyyeahhhh....cam happy jew ila nie kan....pasai pa??...adew gup news ka?..actually mmg adew gup news pom...hihihi..baru2 nie ila dpt present dari sidia..semua nya x dirancang...last days y ila jumpa dia tu, dia adew tya sal preparation ila utk sambyg belajor tu, than ila ckp semunya xbeli lg...so borak punya borak..he said "ape yg xbeli lagi?"...ila pom ckp are "keperluan biase n hjt nk beli la laptop coz netbook yg ila pakai sebelom nie lembab je...nanti susuah nk wap keje...."...bile dah ckp cam tu di ringkaskan cite dia terus p kbmall than beli laptop...hihihi...ila just turut n pilih jew yg mane bekenan,,,,lam otak dop pikir dah...betol ke tidak nih...hihiih...maklum la tiba2 jw main beli...




and secara tiba2 jew...ttaaaadddddaaaaa!!......laptop dah adew depan mate...dah jadi hak milik adila zukri...hihihi...apew lagi tersengih sampai kat telinga la kita...hihihi...apew2 pom THANK A LOT to my shahrudi rosli utk semua yg awk telah lakukan utk sya....kdg2 rase segan pom adew..tp kalau xterima kan adew la yg kene mrh...hihih...insyallah sya akan jaganya n gunakan nya sebaik mungkin...segala pesan yg berjela2 tu akan sya igt n lakukan ...hihih...love u so much..:)




p/s : sedih..:(( awal2 dah kene tinggal kat dia...hope adew rezeki nak berjumpa kat KL nie..:p



















4 borak2:

'aliatulhuda said...

untunglah kamu...jgn notti2 kat sana deh...cepat2 lah nikoh..doh blh doh tu...

nur azian said...

waa..bestnya dapat laptop..
untung nya la..
baik betul cik abang die ye :)

chcolate said...

alia....hihihi...insyallah la awop..kita xnotti2 ..

chcolate said...

nur azian...rezeki ..hihi