jejak anda

Aug 26, 2012

Salam Aidilfitri 2012...(first days rayer)

agak2 nya masih xterlamabat utk ila nak wish sempena bulan Syawal nie kan, so .....
dikesempatan nie saya ADILA ZUKRI ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kpd seluruh umat islam yg meraikannya..mohon ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki jika adew TERRRmelakukan kesalahan sepanjg ila mengenali diri anda2 semua...agar hari rayer tahun nie lebih bermakna dan ceria selalu hendaknya....aminnn..:))
so, cam ner rayer u all tahun nie????...meriah ke tiiddaakkk??...puas hati ke tiddakkk??...hope semuanya okey lah yer, kalau xokey tu buat2 okey jew tp ila rase xdernya yg tak okey bila sambut hari yg bahagia nie kan...maner xnya semua famly berkumpul, yg jarang balik pom balik  kan...mkn bersame ..borak2 bersame2, kiranya semua nya bersame2 lah...hihihi..tp kalau adew pom yg tak gumbira just a few je kan....
okey lah, ila tak nak panjg2 nanti u all boring kan...yerrr ketidaaakkk???...hahah..utk rayer tahun nie famly ila decide nak pakai colour merah utk first days rayer and than colour kuning utk second days and for the next next next days lu pikir lah sendiri ek...bebas...hihihi...
jom kita selongkar pic rayer famly ila...maaf pic tak berape nak okey ...malas nak edit...hahahah...



kami satu famly yg bahagia..aminnn,,,kecik jew kan fmly ila..hihi..mane tak nya baru sorg jew yg berumah tangga,,,yg lain rumah pom tak der tumpang umh abh n mum jerk...huhuhu



my dad n mum yg dikasihi lagi dihormati...ceeyyhhh...cuuiipppp aannn2...hihhi




ni anak abah yg sulong...body pom mmg cam nk kearah abah nmpk nya...hihihi...tak pe2 teruskan mendiet..


nie pulak abg iparku yg satu...hahahha...gengstar nih pesem, tgk gayer salam are boh...hahha..macam2 la bapak mertua ngan menantu nih...hihihi...berat nanang abe shah...



next, kak ila yg kedua..sis fatin nie kembar ngan ila tp bukan ila yg kater org luar yg kater...hahah...kembar tang maner pom tak tau...




nie pulak ank abh n mum yg ke3...degil sikit nih...kene byk2 mintak maaf..hahha...ampun yer abah n mum...selamat ari rayer...hihihi



adik lelaki ila ..dik aiman, belajor betol2 yer dik,,igt pesan abh n mum, awk tu anak lelaki kene jage mum and abah ...jgn degil2 sgt, degil2 sikit sudah la...hihihi.




ank bongsu...nie kene mintk maaf byk2 jugak pesem nih...hahah...jahat giler kak ila kan...ngan kak ila xmintak maaf pom...:((...tp xpe kak ila dah maaf semuanya..nanti kita sambung gaduh lagi ek...hihihi



akak and abg ipar...hope kamu berdua bahagia didunia and akhirat, semoga kamu dpt menempuhi dugaan ngan penuh rase sabar , insyallah kamu berdua akan dirahmati dan dilindungi oleh nya...aminnn...tu diiaaa....:))
cepat2 dpt baby yer...


love kamu byk2...hihihi...nak kiss cam xnak jew kan...
bukan apew takut xder make up kak long tu bila kita kiss...hahahh...




merahnya,,,sakit mater....




happy sokmo dua org nih...kekalkan ...kami doakan yg terbaik utk kamu y tersyg...
muaaaxxxhhh...




peace ...tunggu turn nk mohon maaf...hihihi...



candid tp tersengeh jew....hahahha....




yes!!!,,,,dpt jugak duip rayer tahun nie...sayer masih budak maknernya tu kan...
time kasih abh n mum...



aiikkkk....dpt jugak walaup0m dah berkahwin ek...xaci nih...




hahhaha...abg shah malu2 nak time duip rayer dari abah...jgn malu2 nanti rugi jerk...
kalau xnak bg kat dik ila ek...:))



org dah kerja kene bg duip rayer tau..org xkerja menrima duip rayer...first dpt duip dari kak ngah...hihihi..tq yaer..kalau xrayer pom xpe nak bg duip lagi kan...hahahah...




love them so much...


fmly belah abah kat mulong...xcukup lagi nih...a few xbalik rayer kat kampung...:))



makan2 jgn xmakan...nanti menyesal....bajet best jew ila nie kan...HAHAHA...



nak baby la tuuuuuu....amin...cepat2 dpt baby y cute2 tau...






kak ngah ngan dia punya buah hati....abg shahmie...selamat ari rayer...merah jugak nmpk nya....leh masuk gu kiter yuh...



dia ngah malu2...hahha...cam xbiaser la pulak...:P



malu tapi mau....ape la awk nih....:P..



selamat menjamu seleraa...mkn byk2 smpai hbs...mmg utk kamu semua nya...hahha..



after mkn,,,sempat lagi ek...;))...tq



dah sepadan dah nie....bila lagi????....



awk igt awk sorg jew yg dapat buat cam tu...
sayer pom boleh tau...hihihi...suka bebenor dia wap posim cam tu...
xtakut pommmm..:P


si kembar....sweet giler tgk dua org nie...sorg xleh xkene sikit yg sorg lagi on jew,,,ape2 pom tak pew...
hope on future dpt baby kembar jugak lah ek...xkira la baby akak ke diri sendiri...hahhaha...aminn..



nasib baik diaorg nak bergambor...hihii...tq yer dik..lain kali dtg lagi umh kak ftn yer..
nanti kak ftn sediakan bekas yg colour pink bg adik...hahahah...minat warne pink rupanya...



so, that all utk first days kita org,,syukur coz open house berjalan ngan lancar walaupom nenek kene masuk wad,,,hope next year akan lebih meriah..insyallah...

waiting pictures for the next days...hhihihihi...

SELAMAT HARI RAYER AIDILFITRI YANG MULIA....




6 borak2:

Nurulee said...

Happy Eid Mubarak =D

chcolate said...

tq awk...same to you dear...:) happy Eid Mubarak...

dak eina said...

salam perkenalan ila... selamat hari raya.. klate eh? kt mano tu? dak eina dk klate gk..hee :D

chcolate said...

salam perkenalan and selamat ari rayer jugak dak eina...:))..yap kat klte at kmpg salor kb..knl tak??...hihihi

rAIHan said...

meriahnya raya..

Jom join GA : http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-sayadia-dan-dia.html

Harith Iskandar said...

selamat hari raya aidilfitri..kalau x terlambat lg la.. :)