jejak anda

Jan 13, 2012

claSS tRip ~AC110~KL

last week ila punya klz adew wap trip utk subjk..but bukan klz ila jew...kitaorg gabung jadi 2 klz...n destinasi y dituju adelah KL...first nak buat proposal mmg memerlukan usaha la coz bukan senang nak lawat tempat org kan..kene ikut diaorg punya syrat2nya...tapi alhamdullah semuanya berjln lancar...proposal kitaorg DILULUSKAN ngan jayanya...hihihiihi..mmg suka gilewr r..maner tak nya...da lame kitaorg rancang nak buat tp mase n keadaan y tdak mengizikan..

memandangkan sem nie adlh last sem kitaorg....so kitaorg usaha gak utk menjayakannya..

kat KL kita org p melawat:

~ MIA..
~ Jabatan Akauntan Negara..
~ Jabatan Audit Negara..

n kitaorg stay kat kolej UITM Puncak Alam..kolej diaorg mmg A are..best n selesa sgt..da la besor diaorg punya bilik..best utk lepak2..hahahha...lepak jew tau kan...

so strt ari KHAMIS lepas kita org p lol melawat tempat y hendak dituju..n dari situ kitaorg dpt beberapa info y boleh dijadikan panduan...

kat bwh adew beberapa pic y berjaya kitaorg snap..hahahha..enjoy!!!..


1st day



syu,zaima and aina..bergembira dpt bersarapan sebelom p MIA...roti canai abg business...satuuuu....hihihi.




ila n syira...






















nie time kitaorg p I-CITY..mmg best habis lol...duit p0m mmg sedap mengalir tanpa disedari..hihihi..pic kat atas tu,,kita org tgh main baling2 gelang merah tu smpai masuk kat botol..pastu klu masuk boleh la teddy bear...butttt...nasib tk menyebelahi kitaorg...satu teddy bear p0m tk dpt...huhuhuhu..susah jugak la...tgk cam senang jew kan...huhuhu...aser nya baik kita beli teddy bear sendiri lah..baru dpt betol2..hiihih




kitaorg bersama burung2 y tgh mendarat ngan riangnya...fly me away...hiihihi


2nd day...



muka semua happy giler...tp penat kan..
samapikan pakcik bus dop tnggu nak gerak...kitaorg still bergambar lagi
mmg tak leh tinggal ...hihiihi



time to relax..lyn movie AlVIN jap...







at Jabatan Akauntan Negara...insyallah we a there in future ek kwn2...aminnnn
semoga kita same2 dpt merasai kejayaan..



at Jabatan Audit Negara...


3rd day..

time to pulang ke tempat asal...but..atas keinginan pak cik bus n PENUMPANG2 nya..kita org singgah kat CAMERON HIGHLAND...amat mencabar jln2 nak p saner coz kitaorg naik ikut TAPAH..jln amat sempit n alhamdullah kita org selamat smpai ngan jayanya..hihihi..walaupom ade beberapa msalh y berlaku...




at Cameron Highland..










okey nim pic y menunjukkan kitaorg tak leh dop diam bila naik bus...mmg adew jew aksi2 y nak di jadikan bahan ketawa and bahan utk di jadikan memory.hihihi..
love u all....





that all...y dpt ila kongsikan...so next week adew satu lagi trip y kitaorg akan p
huhuhuhu...but under subjk lain n tempat p0m berbeza..hihihi
mmg sem nie time to jln2 smbil habiskan duip jew kan kwn2...
apew2 p0m ngan trip y kitaorg p niew dpt memberi ilmu n mengeratkan lagi silaturahim antara kita2 kan and apew2 prblm y berlaku sepanjg trip niew kita same2 renung2kan and ambil ia sebagai pengajaran....

tak semua org perfect and tak semua y kita rancang bejaya...kdg2 semua mslah tu mengajar kita cam ner utk bersabar, menempuhinya n menyelesaikannya ngan cara y baik n betol..sometime adew org xsuka kita n sometime adew org y suka kita,,,so kita hanya hamba ALLAH hanya perlu berdoa n sentiase menerimanya ngan hati y terbuka..

aduhaiiii...nak berKATA-KATA la pulak cik ila nie...hihihi...cam ner adew bakat tak??...hahhaha..apew2 p0m ila nak mohon maaf if adew apew2 y tak elok ila lakukan sepanjang trip kita2 ek...TOLONG MAAFKAN EK!!!!!...hihhihihi..k lol bye2..love u all..muuaaxxxhhh...

2 borak2:

cerita best said...

wouuuu semua awek2 cun2 hahahahha

❤ eyeme ❤ said...

alamak2...bdk akaun eh?hihi