jejak anda

Nov 3, 2011

Segmen Jom Naikan Jumlah Follower Dengan Mendadak...



naaa...adew lagi segmen y ila join utk ari nim...hihihi...rase2 nim da y third segmen da...auummm...mmg tak der keje kan ila nim...sjew2 isi mase lapang, lagi pom tak der xtvt outdoor y ila blh buat musim2 hjn nie...hhuhu..just mkn tido jew la....so ila join la segmen2 y di create olh blogger kita y creative nim...

segmen nim created by si purple violet..nie diaaa...banner utk segmen nim....




utk dptkan info2 ttg segmen nim anda boleh klick kat banner nim...tak ssh pom..so apew lagi...jomm sertainya...agak menarik disitu k...but jgn lupa due date dia 10 nov 2011...10mlm...copat2 ...;)))





8 borak2:

Eza Boom Boom :) said...

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

aku_fynaz said...

jln2 sini...hehe

h'zulproperty said...

jom folo saya,, saya akan folo kamo smula.. janji! peace yaw! =D

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

PUTRY said...

dari segmen same . done folo . btw , salam kenal yeaa :)

alynfazlin said...

singgah dr segmen same.. salam knal. :)

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau